INTU bij de Gramsbergen Feestweek

Het was weer een onvergetelijke Gramsbergen Feestweek dit jaar, een periode waarin de straten sprankelen van lichtjes en vreugde. Mensen kwamen massaal samen om te genieten van de festiviteiten en hun creativiteit te tonen. Dit jaar was het thema ‘Helden en Legendes’, en het was werkelijk inspirerend om te zien hoe iedereen zich had uitgedost. Een van de hoogtepunten van de week was de deelname van INTU aan de festiviteiten, inclusief onze sponsordeelname aan de Lichtstadloop.

wubbo image

De INTU Lichtstadloop: Een succesvolle estafette

Met een elektrische sfeer

Tijdens de Gramsbergen Feestweek organiseerde INTU de Lichtstadloop, een evenement dat de nadruk legde op sport, gemeenschap en duurzaamheid.

Onze dappere leden liepen een 10 km estafette en de sfeer was elektrisch. Het was een perfecte gelegenheid om niet alleen te genieten van de sportiviteit en de gemeenschap, maar ook om bewustzijn te creëren over duurzame energie en de rol die wij bij INTU hierin spelen.

Thema van helden en legendes

Op donderdag vond de traditionele verkleedpartij plaats, waarbij iedereen zijn innerlijke held of legendarische figuur tot leven bracht. De straten waren gevuld met Superman, Wonder Woman, historische figuren en mythische wezens. Het thema resoneerde goed met de boodschap van INTU: iedereen kan een held zijn als het gaat om het beschermen van onze planeet en het promoten van duurzame energie.

wubbo image

Waarom installateur held worden bij INTU?

Vastberaden en klaar om weg te vliegen met een zonnepaneel

We beginnen met een persoonlijk gesprek om de installatie en de Wubbo zelf goed uit te leggen. Of je nu een zelfstandige installateur bent of werkt binnen een installatiebedrijf, INTU biedt de kennis, tools en technische ondersteuning die je nodig heb. Dit persoonlijke gesprek stelt ons in staat om jouw specifieke situatie en behoeften te begrijpen, waardoor we een ondersteuning op maat kunnen bieden die past bij jouw manier van werken.