SV Gramsbergen en INTU op TV

We zijn trots om aan te kondigen dat SV Gramsbergen en INTU te zien waren op RTL 6! In deze uitzending werd belicht hoe INTU de lokale voetbalclub heeft geholpen om hun energiekosten drastisch te verlagen. Door onze innovatieve zonneboilers hoeft SV Gramsbergen geen cent meer uit te geven aan gas. Dit succesverhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe duurzame oplossingen een groot verschil kunnen maken voor lokale gemeenschappen.

Van torenhoge gasrekeningen naar energieneutraliteit

100% besparing op de energierekening

SV Gramsbergen, een club die een belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap, werd geconfronteerd met torenhoge gasrekeningen van maar liefst €14.000 per jaar. Deze kosten drukten zwaar op het budget van de club en bedreigden hun financiële stabiliteit. Gelukkig konden wij bij INTU een duurzame en kostenbesparende oplossing bieden.

zonneboiler image

De Oplossing: INTU zonneboilers

Door de installatie van onze geavanceerde zonneboilers is SV Gramsbergen erin geslaagd om volledig gasloos te worden.

Onze zonneboilers gebruiken de energie van de zon om water te verwarmen, wat betekent dat de club nu gratis en duurzame energie gebruikt voor hun warmwaterbehoeften. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen, maar draagt ook bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

 

Ook besparen op de hoge energierekening van jouw club of vereniging?

Doe mee met INTU

Bij INTU zijn we er trots op dat we clubs zoals SV Gramsbergen kunnen helpen om hun energiekosten te verlagen en hun duurzaamheid te vergroten. Ons doel is om meer organisaties en gemeenschappen te ondersteunen bij hun overgang naar duurzame energieoplossingen.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van SV Gramsbergen? Wil je weten hoe jouw organisatie kan profiteren van duurzame energieoplossingen zoals zonneboilers? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze experts helpen je graag om te ontdekken welke oplossingen het beste passen bij jouw behoeften.