Ontdek hoeveel je kunt besparen door te verduurzamen.

Gas per jaar

€40087

88200kg CO²

Elektriciteit per jaar

kWh

€10101

40688kg CO²

Als je niets doet geef en stoot je dit uit aan gas en elektra de komende 15 jaar:

€50188

128888kg CO²

u

Veelgestelde vragen over de berekening

Wat is de berekening?

Deze berekening berekent met de nummers die je invoert hoeveel geld het ongeveer zou kosten in 15 jaar. Met INTU zou je gas of elektrisch neutraal worden, dus geen geld meer uitgeven aan gas of elektriciteit.

Hoe werkt de berekening precies?

De berekening is simpel, met de prijs van gas per m³ of kWh, vastekosten en prijsstijging elk jaar, deze plus en keer elkaar doet en dit 15 keer doet omdat wij deze berekening omzetten in 15 jaar lang.

Hoe weet ik hoeveel gas per m³ of elektriciteit per kWh ik gebruik?

Deze informatie kun je vinden bij de belasting of jouw leedmaatschappij, voor elektriciteit kan dit opgesplits zijn op 2 tariefen, een nacht tarief en dag tarief, wij gebruiken de opsomming van deze 2.

Wat kan ik doen met de berekening?

Ookal is deze berekening heel handig om mogelijk een kleine overzicht te krijgen van jouwn gemiddelde kosten, maar wat je met deze informatie doet is uiteindelijk jouwn keuze. Hier bij INTU willen wij jouw graag helpen deze keuzen te maken, neem contact met ons we zullen je gelijk helpen!

Kan ik deze berekening vertrouwen?

Natuurlijk! Als je dit niet geloofd kun je altijd contact opzoeken met ons om duidelijkheid te krijgen en dat wij jouw kunnen helpen om je huis energie en gas neutraal te maken.

Wat zijn de al ingevulde getallen?

Dit zijn de gemiddelde verbruiken van gas en elektriciteit. Waarvan gas 1470 m³ is en elektriciteit rond 3500 kWh is (gebaseerd op 2,2 inwoners per huishoud).

Waarom gaat elektriciteit naar de min met een laag getal?

Dit komt door de vermindering van energiebelasting.

Wil jij het besparen?

Wij zullen je het laten ervaren!