Ontdek hoeveel je kunt besparen door te verduurzamen.

Gas per jaar

€40087

88200kg CO²

Elektriciteit per jaar

kWh

€10101

40688kg CO²

Als je niets doet geef en stoot je dit uit aan gas en elektra de komende 15 jaar:

€50188

128888kg CO²

u

Veelgestelde vragen over de berekening

Wat is de berekening?

Deze berekening berekent met de nummers die je invoert hoeveel geld het ongeveer zou kosten in 15 jaar. Met INTU zou je gas of elektrisch neutraal worden, dus geen geld meer uitgeven aan gas of elektriciteit.

Hoe werkt de berekening precies?

De berekening is eenvoudig: we beginnen met de jaarlijkse kosten voor gas per m³ en elektriciteit per kWh, inclusief de vaste kosten en de prijsstijgingen. Vervolgens nemen we deze kosten en vermenigvuldigen ze met 15, omdat we onze berekening baseren op een periode van 15 jaar.

Hoe weet ik hoeveel gas per m³ of elektriciteit per kWh ik gebruik?

Deze informatie kun je vinden bij de belasting of jouw leedmaatschappij, voor elektriciteit kan dit opgesplitst zijn in 2 tarieven, een nachttarief en een dagtarief; wij combineren beide tarieven.

Wat kan ik doen met de berekening?

Ook al is deze berekening heel handig om mogelijk een klein overzicht te krijgen van jouw gemiddelde kosten, wat je met deze informatie doet is uiteindelijk jouw keuze. Hier bij INTU willen wij jou graag helpen deze keuzes te maken; neem contact met ons op en we zullen je gelijk helpen!

Kan ik deze berekening vertrouwen?

Natuurlijk! Als je het niet gelooft kun je altijd contact met ons opzoeken om duidelijkheid te krijgen, zodat wij jou kunnen helpen om je huis energie- en gasneutraal te maken.

Wat zijn de al ingevulde getallen?

Dit zijn de gemiddelde verbruiken van gas en elektriciteit, waarvan gas 1470 m³ is en elektriciteit rond 3500 kWh is (gebaseerd op 2,2 inwoners per huishouden).

Waarom gaat elektriciteit naar de min met een laag getal?

Dit komt door de vermindering van energiebelasting.

Wil jij het besparen?

Wij zullen je het laten ervaren!