Vrijstaande bungalow uit 2007

 

De familie Russcher wonen in een bungalow uit 2007. Sinds 2018 verwarmen ze gasvrij en zonder energierekening.

 

“De installatie verliep soepel en netjes.”

Lees meer

“Ik kwam op het idee om binnen 1 jaar volledig van het gas af te zijn.”

Een moeilijke uitdaging

Harm begint: “Ongeveer 5 jaar geleden kwam ik op het idee om binnen 1 jaar volledig van het gas af te zijn en daarbij zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Ik voelde veel voor het leveren van mijn eigen bijdrage aan een beter milieu.”

Veranderingen en onzekerheden

“Natuurlijk had ik bepaalde vragen die mij toch wat huiverig maakten ten opzichte van deze overstap. De onwetendheid en de uitdaging die kwamen kijken bij deze overstap maakten het wel een spannende keuze.”

Huis van Harm Russcher

“Ik voelde dat ik dit bedrijf kon vertrouwen en dat zij mijn in mijn behoeften zouden voorzien.”

Zonnepanelen op dak

Van onzekerheid naar duidelijkheid

Harm vertelt: “Al snel bleek dat mijn zorgen gelukkig geheel onnodig waren. Via het Energieloket van de gemeente en de provincie kwam ik bij INTU terecht.

Zij nodigden mij uit bij hen op kantoor waar zij mij alles van A tot Z hebben uitgelegd. Het werd mij al gouw duidelijk dat deze mensen wisten waar zij het over hadden en dat zij ook oprecht geïnteresseerd waren in mijn wensen. Ik voelde dat ik dit bedrijf kon vertrouwen en dat zij mijn in mijn behoeften zouden voorzien.”

“Het is met name de Wubbo geweest waardoor we voor INTU hebben gekozen.”

Uitdaging, success!

“De installatie verliep soepel en netjes. Al met al heeft het proces van de offerte tot en met de installatie een half jaar geduurd.

Wat ik iemand anders zou willen aanraden met betrekking tot de overstap op groene energiebronnen is om zeker te weten dat je achter je keuze staat. Laat je goed informeren door meerdere partijen en zoek vervolgens naar een bedrijf dat goed op je wensen aansluit.”

Warmteopslag

“Ze gaven mij het gevoel van vertrouwen.”

Warmtepomp naast muur

Blije resultaten

“INTU krijgt van mij een dikke 10, ze denken fantastisch mee en het draait echt om wat de klant wil en niet om wat zij willen verkopen.

Ze gaven mij het gevoel van vertrouwen en hun verstand van zake heeft mij over de streep getrokken.” Complimenteert Harm.

Dankzij de volgende onderdelen is deze woning gasvrij…

zonnepaneel image

Zonnepanelen

omvormer image

Omvormer

wubbo image
Wubbo
warmtepomp image

Warmtepomp

warmteopslag image
Warmteopslag

&
bespaart familie Russcher de komende 15 jaar…

op energie.

Bereken je besparingspotentieel met onze berekening