Gasloos of energieneutraal in 3 stappen

Zo werkt het

Vaak hoor je dat het alleen kan met een warmtepomp, of alleen zonnepanelen. INTU doet dit al jarenlang met een combinatie van houtkachel CVs, accu’s, laadpalen, warmtepompen en meer.

Plan je adviesgesprek

Stap 1.

Wubbo combineert en integreert diverse energieproducten zoals zonnepanelen, warmtepompen en accu’s. Dit systeem stuurt ze aan voor een efficiënte en optimale energievoorziening, geoptimaliseerd naar jouw huis.

.

Stap 2.

Wubbo zorgt voor maximaal rendement en garandeert dat alle beschikbare duurzame energiebronnen efficiënt benut worden, waardoor je aanzienlijk op energiekosten bespaart, of je nu je huis wilt verwarmen of verkoelen.

Stap 3.

Beheer en monitor je energievoorziening moeiteloos op afstand met de INTU app. Reguleer temperaturen per kamer en optimaliseer je totale energieverbruik via de app voor effectiever energiebeheer.

wubbo image

Stap 1: De Wubbo van INTU

Jouw modulaire energieoplossing op maat

Wubbo stuurt diverse duurzame energieproducten aan om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het systeem optimaal functioneren. Dit zorgt voor aanzienlijke besparing op je energiekosten en garandeert dat je altijd het meeste haalt uit de beschikbare energiebronnen.

Of het nu gaat om het opladen van je elektrische auto of het verwarmen van je huis, de Wubbo zorgt ervoor dat energie op de meest efficiënte manier wordt gebruikt.

Voor thuis >>

Voor bedrijven >>

Of kies voor een individuele gasloze energie oplossing

Duurzame energieproducten zoals zonnepanelen, warmtepompen, houtkachels en meer.

Huis van Harm Russcher

Stap 2: Na integratie haal je optimaal rendement uit je besparing

Bespaar op je energiekosten door gasloos of energieneutraal te wonen

De Wubbo maakt gebruik van diverse energietechnologieën om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het systeem optimaal functioneren. Dit slimme samenspel zorgt voor een maximaal rendement en garandeert dat je altijd het meeste haalt uit de beschikbare energiebronnen. Zo bespaar je op je energiekosten op een duurzame en flexibele manier.

Of het nu gaat om het opladen van je elektrische auto of het verwarmen van je huis, de Wubbo zorgt ervoor dat energie op de meest efficiënte manier wordt gebruikt.

Fabio en Zonnepaneel

Stap 3: Eenvoudig je complete energiebeheer monitoren op afstand

Beheer en monitor je energievoorziening moeiteloos met de INTU app. Deze applicatie geeft je volledige controle over de Wubbo en alle aangesloten apparaten.

Stel temperaturen in per kamer en reguleer je complete energieverbruik op afstand. De INTU app maakt energiebeheer niet alleen eenvoudiger maar ook veel effectiever.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Fabio Rudi en de Wubbo

Bespaar op de kosten en vereenvoudig je energiebeheer met onze bewezen, flexibele en schaalbare energieoplossing. Profiteer van de jarenlange expertise van INTU bij het aanbieden van maatwerkoplossingen die meegroeien met jouw behoeften.

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe jij kan besparen en we jouw huis nog comfortabeler kunnen maken.