Wubbo laat je gasloos en energieneutraal wonen

Bij INTU weten we dat jouw energierekening nog veel lager kan dan nu, op een gemakkelijke en toegankelijke manier. Met de Wubbo van INTU transformeer je jouw huis in een energieneutraal en/of gasloos thuis, zo bespaar je en ben je klaar voor de toekomst.

Huis met wubbo en INTU installaties

Voor nieuwbouw vrijstaande huizen tot jaren ‘30 rijtjeshuizen

Maatwerk is onze standaard

Onze Wubbo is een modulair systeem dat diverse energieoplossingen kan koppelen en integreert. Zo verlaagt het de energierekening van jouw huis met diverse energieproducten zoals houtkachel CVs, warmtepompen, accu’s, laadpalen en zonnepanelen. Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of in een charmant jaren ’30 huis, maatwerk is onze standaard.

Benieuwd hoe veel jij nu al op energie kan besparen?

Modulaire duurzame energieoplossingen, al meer dan 12 jaar

De kern van de Wubbo ligt in de flexibiliteit. Dit systeem is ontworpen om naadloos verschillende energiebronnen te integreren, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en lagere kosten. Stel je voor: je eigen betrouwbare energiecentrale, op maat gemaakt voor jouw huis, die slim gebruikmaakt van elke  beschikbare energiebron. Dit is de realiteit die INTU al 12 jaar met succes aanbied.

Fabio en Zonnepaneel

Jouw energie, slim en snel beheerd op afstand

Monitor de complete energiebeheer van je huis

Met de INTU app beheer je gemakkelijk de energievoorziening vanuit één overzichtelijke applicatie. Deze gebruiksvriendelijke app biedt inzicht in de energiestromen en -productie van je complete huis, waardoor je nooit meer het overzicht verliest tussen verschillende systemen.

Het monitoren van energieverbruik in real-time en het aanpassen van instellingen op basis van je directe behoeften wordt kinderspel met slechts een paar tikken op de smartphone of tablet. Of je nu de verwarming wilt aanpassen terwijl je niet thuis bent of gewoonweg de energieverbruik wilt optimaliseren.

Gasloze en energieneutrale succesverhalen

Van een vrijstaand huis uit 2016 tot een energieneutrale boerderij uit 1902, onze klanten hebben gezien hoe de Wubbo hun leven verandert. Elke klantervaring benadrukt onze belofte: een comfortabel, duurzaam thuis voor iedereen. Deze verhalen zijn niet alleen getuigenissen van onze inzet, maar ook jouw toekomstige realiteit met INTU.

Fabio en Zonnepaneel

Beheer jouw eigen energie in de INTU app

  • Inzicht in jouw energieverbruik
  • Controle over jouw thermostaat
  • Optimale energiestromen door Wubbo

 

Zo helpen we je met subsidies en financiering
aanvragen

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wij begrijpen dat de overstap naar energieneutraal of gasloos wonen een investering kan zijn. Daarom staan we je bij met advies over subsidies en financieringsmogelijkheden die je transitie makkelijker en betaalbaarder maken. Bij INTU zorgen we ervoor dat je kunt profiteren van alle beschikbare middelen om je huis te verduurzamen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Fabio Rudi en de Wubbo

Bespaar op de kosten en vereenvoudig je energiebeheer met onze bewezen, flexibele en schaalbare energieoplossing. Profiteer van de jarenlange expertise van INTU bij het aanbieden van maatwerkoplossingen die meegroeien met jouw behoeften.

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe jij kan besparen en we jouw huis nog comfortabeler kunnen maken.