Sluit je aan als installateur

Installeer Wubbo en meer duurzame energieproducten

Eenvoudig, modulair en efficiënt energiesysteem

De Wubbo van INTU is een bewezen, betrouwbaar systeem die eenvoudig diverse energieproducten kan combineren in een compleet integraal energieoplossing. Door installateur te worden van Wubbo speel je direct in op de groeiende vraag naar geïntegreerde duurzame energieoplossingen, waar de huiseigenaren de energierekening flink mee kan verlagen.

Een bewezen systeem met jarenlange succes

De kracht van Wubbo ligt in zijn flexibiliteit en bewezen succes. Met meer dan een decennium aan ervaring heeft het zich gevestigd als een modulaire en integrale energieoplossing.

Toegankelijk, zonder extra trainingen of certificaties

We begrijpen dat tijd kostbaar is als installateur. Daarom is Wubbo ontworpen met het oog op eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid. Je hebt geen extra trainingen of certificaten nodig om de Wubbo te kunnen adviseren en installeren. INTU voorziet je van alle noodzakelijke informatie, waardoor je snel en met vertrouwen kunt beginnen met het installeren en adviseren van dit systeem.

Fabio en Zonnepaneel

Onze ondersteuning voor jou

Fabio Rudi en de Wubbo

We beginnen met een persoonlijk gesprek om de installatie en de Wubbo zelf goed uit te leggen. Of je nu een zelfstandige installateur bent of werkt binnen een installatiebedrijf, INTU biedt de kennis, tools en technische ondersteuning die je nodig heb. Dit persoonlijke gesprek stelt ons in staat om jouw specifieke situatie en behoeften te begrijpen, waardoor we een ondersteuning op maat kunnen bieden die past bij jouw manier van werken.

“Ben je klaar om een verschil te maken en deel uit te maken van onze missie?
Word vandaag nog een INTU-installateur en draag bij aan een duurzamere wereld.”