Schaalbaar energie besparen met je bedrijf

INTU helpt bedrijven en ondernemers de energierekeningen te verlagen op een schaalbare en eenvoudige manier. Een gasloos of energieneutraal gebouw brengt niet alleen duurzame voordelen mee, ook gemak en aanzienlijke kostenbesparing (tot wel 100%). Wubbo is een modulaire energieoplossing die meegroeit met elk type bedrijf. Na integratie kun je het energiebeheer van je complete bedrijf monitoren in een overzichtelijke app. Ook op afstand.

Huis met wubbo en INTU installaties

Gasloos en energieneutraal kan bij alle gebouwen en panden

Maatwerk is de standaard

INTU begrijpt dat elk bedrijfsgebouw zo hun eigen kenmerken en uitdagingen heeft. Daarom biedt Wubbo een schaalbare en aanpasbare oplossing die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw onderneming. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot bedrijfscomplex, de Wubbo integreert naadloos verschillende energiebronnen voor een efficiënter en kosten effectiever energieverbruik.

Combineer duurzame energieproducten in 1 efficiënt regulatiesysteem

Voor compacte kantoren tot uitgestrekte bedrijventerreinen

Door te kiezen voor Wubbo van INTU, zet je een significante stap richting kostenbesparing op je energierekening. Met meer dan 12 jaar ervaring in het gasloos of energieneutraal maken van bedrijven, garandeert INTU een betrouwbare en modulaire oplossing.

Wubbo biedt een naadloze integratie van diverse energiebronnen zoals houtkachel CV’s, zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s en meer. Het is toepasbaar voor een compact kantoor, maar ook een uitgestrekt bedrijventerrein, of zelfs sportverenigingen.

Bekijk de gasloze succesverhalen

Naast particuliere woonhuizen, heeft INTU ook al diverse sportverenigingen geholpen met hun energiebesparing en verduurzaming.

Fabio en Zonnepaneel

Beheer de complete energie in de INTU app

  • Inzicht in het complete energieverbruik
  • Controle over de thermostaat
  • Monitor alle energieproducten op afstand

Gemakkelijk energiebeheer voor het gehele gebouw

Op afstand de energie kunnen monitoren

INTU biedt een eenvoudige manier van energiebeheer in de app. Deze app laat de complete energiestromen en productie zien van het gehele gebouw. Niet alleen efficiënter, maar ook aanzienlijk gemakkelijker dan diverse apps waar je het overzicht makkelijk in kan verliezen.

Van het monitoren van real-time energiestromen tot het optimaliseren van energieverbruik gebaseerd op actuele behoeften, alles is mogelijk met slechts een paar tikken op de smartphone of tablet. Waardoor je dus ook op afstand je energiebeheer kan monitoren.

Neem contact op

Fabio Rudi en de Wubbo

Verlaag de kosten en vereenvoudig je energiebeheer met INTU. Op een flexibele en schaalbare manier, die al jarenlang vakkundig en succesvol wordt toegepast.

Neem contact op voor een adviesgesprek voor een oplossing op maat, die met het bedrijf meegroeit.