Zelfgebouwde vrijstaande woning uit 2016

 

De familie Top woont in een zelfgebouwde vrijstaande woning uit 2016. Sinds diezelfde jaar verwarmen ze gasvrij en zonder energierekening.

 

“INTU bood precies wat ik nodig had: de Wubbo.”

Lees meer

“Ik zag in mijn toekomstvisie geen ruimte voor gas.”

Samen met de tijd mee

Andy vertelt: “In 2016 hebben wij ons huis laten bouwen in het mooie Wenum Wiesel.

Wij wilden ons nieuwe huis zo duurzaam mogelijk hebben, ik zag in mijn toekomstvisie geen ruimte voor gas en wilde graag met de tijd mee gaan.”

Voorkant van huis van Andy Top

“Al gauw werd ik zeer enthousiast, want zij boden eigenlijk exact wat ik nodig had.”

Boilervat en buffervat naast elkaar van INTU

Optimaal isoleren

“Met oog op de overstap heb ik mij geen zorgen gemaakt over mijn wooncomfort, omdat wij gebruik gingen maken van een Finse houtkachel. Dit moest naar mijn idee voldoende zijn om het warm te houden in de winter.

Het enige dat nog ontbrak was een manier om ook water, t.b.v. tapwater en de vloerverwarming, te verwarmen met onze houtkachel.”

Snelle enthousiasme voor Wubbo

“Via kachelbouwer.nl kwam ik bij INTU terecht. Al gauw werd ik zeer enthousiast, want zij boden eigenlijk exact wat ik nodig had: de Wubbo.”

“De Wubbo kun je zien als de dirigent van het orkest.”

Snell en efficient, allemaal via de Wubbo

“De Wubbo kun je zien als de dirigent van het orkest aan groene energiebronnen die je in huis hebt. Zo heb ik nu: zonnecollectoren, een buffervat, een boilervat en een warmtepomp in huis.

Deze worden gemanaged door de Wubbo. Het systeem weet precies welk water waarheen moet en hoe ik zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van de gegenereerde warmte.”

Zonneboilers op dak

“INTU’s enthousiasme is aanstekelijk.”

Zonneboilers op dak

Goede gevoelen

Andy zegt als laatst: “Ik heb voor INTU gekozen omdat ik een goed gevoel kreeg bij de ideeën die zij hebben over hun bedrijfsvoering. Het gebruiksgemak van de producten had ik al mogen waarnemen bij anderen.”

Plezier in werk levert goede resultaten!

“Verder sloot INTU aan bij mijn verwachten en ben ik tot op de dag van vandaag erg enthousiast over hun persoonlijke manier van communiceren. Mensen die plezier hebben in hun werk leveren goede resultaten!”

Dankzij de volgende onderdelen is deze woning gasvrij

warmtepomp image

Warmtepomp

wubbo image
Wubbo
warmteopslag image

Warmteopslag

zonneboiler image

Zonneboiler

Bereken je besparingspotentieel met onze berekening