Het verhaal van INTU

Bij INTU zetten we ons in om woningen en zakelijke gebouwen volledig gasloos en energieneutraal te maken. Ons doel is om mensen te helpen verduurzamen en tegelijkertijd hun afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers te verminderen, wat leidt tot minimale of zelfs geen energiekosten.

Huis met wubbo en INTU installaties

Hoe werkt INTU?

Wubbo, jouw complete duurzame energieoplossing

De Wubbo is een veelzijdig en aanpasbaar systeem dat diverse energieproducten, zoals zonnepanelen, warmtepompen, houtkachel CVs, en accu’s, combineert. Deze opzet maakt het mogelijk om voor elk type gebouw, van moderne rijtjeshuizen tot historische boerderijen, een passende oplossing te bieden.

 

Onze visie op energiebeheer

Duurzaam en efficiënt energiegebruik

INTU streeft naar een toekomst waarin elke woning en elk bedrijf optimaal gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen. Wij geloven dat een slimme integratie van technologieën zoals de Wubbo kan leiden tot significante besparingen op energiekosten en een minimale impact op het milieu.

De oplossing voor netcongestie

Naast het verlagen van energiekosten en het bevorderen van duurzaamheid, speelt INTU een  cruciale rol in het aanpakken van de overbelasting van het elektriciteitsnet in Nederland. Onze systemen, zoals de Wubbo, helpen bij het efficiënt beheren en verdelen van energie, waardoor piekbelastingen op het net verminderd worden. Dit leidt tot een betrouwbaardere energievoorziening en ondersteunt de stabiliteit van het nationale netwerk.

Wij helpen je met gasloos en energieneutraal wonen of werken

Fabio Rudi en de Wubbo

Wil je meer weten over hoe jij kunt besparen op je energierekening of wil je advies over hoe je jouw huis of bedrijf compleet energieneutraal kunt maken?

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden die INTU te bieden heeft.